21:40
Йдемо з дитинства до Тараса!

206 річниця від дня народження Кобзаря відбулася в Голубівському НВК у атмосфері родинного свята, на яке прийшов Тарас для когось (дитячий садок та першокласники вперше)

Ніхто й ніщо не розповість про поета краще ніж його вірші. Перед очима присутніх майнула й заквітчана Катрею хата й чумацький віз, на якому привезли малого Тарасика з далекого степу, коли він хотів побачити, де сонце спати лягає. В уяві присутніх у актовій залі дітей вималювався білявий хлопчик, що пасе чужих яких і пролунав "Заповіт" Шевченка. 

Традиційно у ці березневі дні відбувся звіт про роботу драматичного гуртка, членами якого є всі учні старших класів. До слова, цього року інсценізували такі твори: " Микита Кожум'яка" (5 клас), уривок з поеми "Катерина" Шевченка, " Дорогою ціною" М. Коцюбинського.

Святкові заходи пов'язані з ідеєю процвітання України, довгоочікуваного миру, національної автентичності про яку мріяв Тарас Григорович, тому на заході лунала українська пісня і запальний танок запрошував глядачів до кола.

  

  

  

Переглядів: 254 | Додав: golubivkaschoolkrem | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar